2021-12-23
之前去过旺角同北角嘅分店,相比之下杏花邨呢间嘅装修同埋打卡位都系比较靓嘅!!啱哂一班朋友去,又有旋转木马同特色嘅卡位!连圣诞Menu都有啦👍🏼👍🏼价钱相对出面嘅都唔贵,不过今日就未有得试!所以叫返set dinner!!叫咗之后好快就有餐汤送到,今日系洋葱忌廉汤!好多烟肉同洋葱,个味道好浓郁,好正!200g澳洲西冷牛扒配薯菜 $88牛扒都好大块下!入面仲系粉嫩嘅,我地叫5成熟,比想像中熟咗少少🤣🤣不过味道就撘救!好食😋而佢唔系薯条,系焗薯!焗薯味道好够,明显有调过味👍🏼👍🏼白酒蚬肉意粉 $78好多蚬肉!!而且香草味都好够👍🏼意粉硬度偏硬,我觉得好好食😋唔会好似一pat咁样!!最后梗系要食甜品啦!甜品来讲佢嘅心太软价钱系十分之超值!!48蚊,有连猪添呀!!!朱古力味超浓郁,仲要热辣辣,配埋冰冻嘅云呢拿雪糕🍦简直系一流!!食到幸福嘅味道🥰❤️WaffleParadise $108相对来讲就失色啲🤣雪糕份量相当惊人,有4大球🤣🤣可能因为食完心太软太高质,食waffle 嘅时候就冇咁惊喜啦🤣🤣🤣Overall黎讲!绝对会encore!!!心太软系一定要食!!!
200g澳洲西冷牛扒配薯菜 $88
白酒蚬肉意粉 $78
最后梗系要食甜品啦!
WaffleParadise $108