2025-01-10 146 浏览
成日都觉得而家好多Cafe主力放咗喺饮品度,食物搞得唔系咁好,但今次呢间我觉得啲嘢食质素非常好㖞,而且仲要系亲民价,举例今日叫咗个全日早餐,最钟意就系佢冇肠仔烟肉呢啲junk food,材料都系健康选择,例如有一大堆藜麦沙律同埋牛油果,烧比目鱼都非常之香滑,同埋仲有两片酸种面包系有烘过嘅,最欣赏就系明太子蛋卷,比一般蛋卷口感丰富更多,成件事健康又满足。朋友食Combo,份量比想像中大,而且价钱非常合理,选择都好多,我就好欣赏佢个免治鸡肉饼,调味非常好,紫薯系冻食嘅,好香甜,茄子味道都好好,加咗$20配三只蒜香牛油鸡翼,佢开咗单骨,卖相非常讨好,炸完鸡肉都仲好嫩, $20真系好抵。如果觉得唔够食,可以加个甜品啦,佢呢个指明唔系鸡蛋仔,外型虽然好似,又真系唔系鸡蛋仔嚟㗎㖞,反而系一个揿扁咗嘅牛角包,我拣咗柚子味,配柚子雪糕同埋柚子酱汁再加埋一啲焦糖脆脆,全碟嘢嘅口感好丰富,配搭有软又硬又酸又甜,$88真系算好抵食。呢度静静地,最啱同girl friends一齐过嚟倾偈同埋食嘢,啲嘢食又够Light,唔怕食肥,坐得又舒服,仲可以打卡,最紧要价钱唔贵,每人$200左右就搞掂,赞!