2019-03-22
由于之前食过一次,印象中都吾错既,所以今日决定再食,一入店会有点疑惑🤔明明今日星期六加上是晚餐时间 但点解都无乜人?!我估因为餐厅位置并不显眼,虽然系位于K11,但需要系另一个入口落B1 自成一角。冇乜人都有好处,因为店内相对地静,而且播住日文歌,真的有种在日本深夜居酒屋既feel💕因为我地2个女仔吾系大食既关系,只系叫咗几款野食- 前菜: 豆腐salad正正常常,豆腐几滑(好似bb块面甘滑溜👶🏻)-寿司: 几新鲜👍🏻 本身想order海胆,但个waiter话刚刚有客人试左,话今日既海胆唔系咁鲜,吾建议食😳哗 我即时对呢间餐厅增加大大既好感! 好明显 他们对食物品质既坚持👍🏻我最欣赏呢种-烧物: 试左黑豚肉露笋&鸡翼麻麻地。烧得有点过左,而且露笋吾够嫩 有点逊色。最后值得一赞就系service👍🏻店员好贴心地经常帮你加热水,但又唔会做埋啲小动作 例如不停过黎帮你收野(你明的 即系想你快食完 快点走果种🤨) ,令客人唔会感到有用餐嘅压力👍🏻👍🏻
因为我地2个女仔吾系大食既关系,只系叫咗几款野食
-烧物: 试左黑豚肉露笋&鸡翼
麻麻地。烧得有点过左,而且露笋吾够嫩 有点逊色。