2019-09-13 22 浏览
中秋节难得自己放假,梗系要一个人过嚟享受下零静休闲嘅生活🙆🏻🙆🏻🙆🏻喺荃新天地行完街觉得有啲肚饿,想做下港女坐低轻松下,就嚟咗呢间韩式Cafe啦😁😁😁今次叫咗一杯嘢饮,再加两个轻食,讲明系轻食,分量知唔会太大!所以唔好当晏昼咁食呀😎😎😎Caramel tomnccino 焦糖咖啡汤姆冰乐,呢杯我叫咗脱脂奶小甜,奶油嘅份量好多♥️♥️♥️唔会好似某大牌子咁鼻屎都多个佢😂😂饮落唔会净系得个甜字,真系饮都有咖啡嘅味道🙆🏻🙆🏻呢个好紧要!!honey cheese toast 蜂蜜芝士吐司,呢个吐司真系10分推介!!!点解?钟意食芝士嘅朋友一定爱死佢😍😍佢芝士嘅份量真系好多,真系有拉丝嘅效果♥️♥️下面果层唔好以为净系得块包,两块包中间都有啲芝士做馅🤤🤤🤤配埋蜜糖咁样食系估唔到咁夹🤤🤤🤤Bacon creamy garlic sauce spaghetti 蒜香忌廉烟肉意粉,呢个意粉细细兜,但系就好足料!有好多蘑菇同埋烟肉😋😋食落都几香口😎啱晒细食嘅朋友😎😎

2019-09-13