2023-03-05
周末宠物好去处😍将军澳海滨长廊附近有好多pet friendly嘅cafe。见呢间有宠物meun 就决定入去试试😍嗌左个紫薯挞同杞子烧卖俾狗狗食🤤佢哋仲有PUPPUCCINO Drink for pet☕️ 推介杞子甘笋鸡肉烧肉 狗狗好钟意食😍虾仁牛肩紫薯挞 $48杞子甘笋鸡肉烧肉(4粒) $48PUPPUCCINO LACTOSE-FREE MILK $48 *Free from preservatives, additive and food colouring *Please be aware of pet food allergy 除咗照顾狗狗嘅胃,同时都要照顾人类嘅胃🤤招牌海盐黑椒烤鸡🍗Half $168 Whole $288有10款酱汁可以拣返,我哋拣左Signature Buttery Garlic Sauce 🧈🧄同Mama Butter Sauce 🌶️🧈个烤鸡好juicy🤤2个sauce都好食😋😋另外食左个牛骨髓配烤鸡忌廉意粉 $188🍖🍝味道调教得岩岩好😍广东牛坑腩意大利煲仔饭 $168🍖🍛牛坑腩超林❤️嗌左2杯野饮🤤Mocha $48同Latte $48 ,野饮都中规
见呢间有宠物meun 就决定入去试试😍
嗌左个紫薯挞同杞子烧卖俾狗狗食🤤
推介杞子甘笋鸡肉烧肉 狗狗好钟意食😍
虾仁牛肩紫薯挞 $48
杞子甘笋鸡肉烧肉(4粒) $48
除咗照顾狗狗嘅胃,同时都要照顾人类嘅胃🤤
招牌海盐黑椒烤鸡🍗
Half $168 Whole $288
个烤鸡好juicy🤤2个sauce都好食😋😋
另外食左个牛骨髓配烤鸡忌廉意粉 $188🍖🍝
味道调教得岩岩好😍
广东牛坑腩意大利煲仔饭 $168🍖🍛
牛坑腩超林❤️
嗌左2杯野饮🤤
Mocha $48同Latte $48 ,野饮都中规中矩☕️
推介大家黎试试😍