2019-01-27 176 浏览
今日系星期六,平时老公好少放星期六,所以就决定唔留喺钻石山,出去九龙城揾食😬其实九龙城系好多美食嘅集中地,最出名系食泰国菜!不过我就觉得泰菜多人食会开心啲!行下行下,又觉得呢间嘢𠮶门口好鬼搞笑,就入咗去!我地睇一睇餐牌,又好鬼搞笑,有六个餐,分别系一号仔、二号仔⋯六号仔,但系喺啲咩呢?咁就要自己睇🤣呢个系三号仔:肉饼三重奏饭,三款肉饼都有唔同嘅配料,有个仲系配咗黑椒辣辣地🤤另外呢个就系五号仔:手打蘑菇汁猪扒肠饭!其实𠮶汁,有啲似金宝蘑菇汤🤔不过块猪扒坚厚切,味道都真系唔错嘅👍🏼餐饮两杯冻柠茶呀唔该!都系咁,茶有茶味,柠檬有柠檬味🤩想提一提,冻饮唔洗另外加钱,都好欣赏佢地👍🏼
肉饼三重奏饭

手打蘑菇汁猪扒肠饭