2018-11-26 83 浏览
间唔中都会去下楼上Cafe坐,贪佢收得夜之余又可以食下野倾吓偈,今次就去咗位于登打士街楼上嘅 Infinity Workshop Cafe,Cafe 地方阔落,有唔少梳化位,感觉都几舒服。🍝 黑松露油炒鲜带子虎虾意粉 ($108)叫咗呢个黑松露带子虎虾意粉,意粉炒得啱啱好,唔会太淋身,充满黑松露香味,而虎虾同带子都系大大只大大粒,煎到刚熟,唔会鞋口。🧀🥔奶油芝士千层薯 ($78)呢个卖相几Cute,系呑拿鱼沙律配烟肉千层薯仔,配搭得几好食。🍗蜜糖鸡翼($33)几钟意呢个蜜糖单骨鸡翼,食落非常方便,鸡翼炸到卜卜脆,好香口。饮品方面,呢度嘅饮品选择非常之多,冻饮叫咗杯黑马王子($48),即系香蕉朱古力沙冰,香蕉味好天然,同朱古力味饮落好夹。热饮就叫左甘菊花茶($33),宁神舒压又解腻。最后叫多杯三眼仔抹茶鲜奶,又好饮又Cute !

🍝 黑松露油炒鲜带子虎虾意粉 ($108)

🧀🥔奶油芝士千层薯 ($78)

🍗蜜糖鸡翼($33)

饮品方面,呢度嘅饮品选择非常之多,
热饮就叫左甘菊花茶($33),宁神舒压又解腻。

最后叫多杯三眼仔抹茶鲜奶,又好饮又Cute !