2019-01-23 467 浏览
睇阿爷厨房睇得多,朋友话一定要去试鼎·会馆咁我地就三五成群去食一食先一出LIFT就知无去错地方啦好快就安排左入去个装修都几靓,可以话古色古乡得黎又够晒舒服又唔会好迫食下个SET先望到个餐牌唔使讲野点啦先黎个花胶螺头炖竹丝鸡花胶螺头炖竹丝鸡-个汤够晒味之外又唔会肥,料非常足同多.好清唔会好肥腻既感觉,我连D料都食晒因为好正好好食跟住凉菜孖宝凉菜孖宝--酒香话梅虾-只虾首先新鲜爽口弹牙再入晒话梅味超正呀麻香口水鸡-麻酱超香,配合埋鸡一流呀上汤焗开边龙虾--龙虾够晒新鲜好味,爽口弹牙四十五头吉品伴花菇-个汁都唔错,花菇够晒大只同埋好香菇味,鲍鱼都好入味唔错春梅子姜炒鸡球个子姜坚正,好好食呀,少少辣辣地够晒野味呀紫晶千岛脆虾球-虾够晒爽口弹牙.配合埋个酱都几香口好味川妈子炒饭-几香口特别怀旧蕃薯糖水-热辣辣满足埋我甜品个胃,蕃薯都好香而糖水又唔系好甜,岩岩好味道
一出LIFT就知无去错地方啦
好快就安排左入去
个装修都几靓,可以话古色古乡得黎又够晒舒服
又唔会好迫
食下个SET先
望到个餐牌唔使讲野点啦
先黎个花胶螺头炖竹丝鸡
跟住凉菜孖宝
凉菜孖宝
麻香口水鸡-麻酱超香,配合埋鸡一流呀
上汤焗开边龙虾
上汤焗开边龙虾--龙虾够晒新鲜好味,爽口弹牙
四十五头吉品伴花菇
春梅子姜炒鸡球
春梅子姜炒鸡球个子姜坚正,好好食呀,少少辣辣地够晒野味呀
紫晶千岛脆虾球
紫晶千岛脆虾球-虾够晒爽口弹牙.配合埋个酱都几香口好味