2019-08-23
今晚唔知点解大鸿辉超多人,好多边炉鸡煲都好full,见到顶楼有间日式火锅,本住一阵落楼唔想架䢂爆晒既心态就一登高层,试下相马😂虽然唔系全层都系佢,但入面都好大,我地3位,被安排左坐中间梳化位,超舒服 ☺️ 我地三个女仔唔系话超钟意牛肉,所以拣个特选牛$258就ok,我地三个一人一锅可以拣唔同汤底。一个中华辣汤,一个豚骨,一个豉油。哗个辣汤果然中华style,真系比普通边炉店更足料更辣,仲会越食越辣。一开左锅店员就放低左几盘牛肉,一猪,一鸡。啲肉睇落都好高质,切得薄,又色泽红润好新鲜,肉质都好好,好我个猪骨汤超夹 👍🏻最后我地都冇加肉,原来就系相马特色炸物串烧放题!打边炉有得食埋其他野好好,即叫即整都要等好一段时间,大家都可以叫密啲😎 特别推介洋葱圈 同 盐烧薄牛舌 😋😋😋当然唔少得出面林林总总既蔬菜。食得肉同油炸野多都要多食菜,呢度菜好多选择,fill得好快,我仲食左个拉面,超好食!面质渌耐左都唔会林果只 👍🏻