2022-06-26 98 浏览
第一次食一锅堂,感谢朋友介绍,果然值得推荐!周末12点左右嚟到依间分店, 好彩walk in有位🤗🤗搭lift上到餐厅,喺门口就拣咗汤底同埋点餐,净系汤底都有16个选择!仲要系各有特色,好吸引!左拣右拣,最后拣咗槟城喇沙汤😋😋 坐低咗就可以用电话扫QR code拣嘢食啦食物选择都几多,上菜速度都OK,而且几钟意佢哋个环境,座位宽阔,坐得几舒服,而且眼见拎食物嘅地方,同埋枱,都非常干净整洁。我觉得佢哋提供饮品方面非常细心,除咗冻饮,同埋一啲自家冻茶之外,仲有热既冰糖炖柠檬同热茶选择。蔬菜嘅选择亦都好多,菜心苗,羽衣甘蓝等等,绝无揸流摊😎😎鸭血豆腐,任食!超满足!佢哋嘅牛肉都几高质,叫咗几转,水准一致👍🏼👍🏼尤其是安格斯牛肉,肉味非常香浓,又唔会太过薄,肉质口感唔错,同喇沙汤都几夹😎😎基本上佢哋火锅配料选择非常多,就连猪膶都有❤️❤️最有惊喜嘅系自家制鲜虾云吞,大大粒,超足料!必食!响铃都唔错,脆卜卜,冇走气👍🏼成餐饭都食得几开心,舒适,食物质素又好,下次可以试吓去第二间分店encore😎😎
第一次食一锅堂,感谢朋友介绍,果然值得推荐!

坐低咗就可以用电话扫QR code拣嘢食啦

我觉得佢哋提供饮品方面非常细心,
除咗冻饮,
同埋一啲自家冻茶之外,
仲有热既冰糖炖柠檬同热茶选择。
蔬菜嘅选择亦都好多,
菜心苗,羽衣甘蓝等等,
绝无揸流摊😎😎

鸭血豆腐,任食!超满足!

基本上佢哋火锅配料选择非常多,就连猪膶都有❤️❤️
最有惊喜嘅系自家制鲜虾云吞,大大粒,超足料!必食!
响铃都唔错,脆卜卜,冇走气👍🏼