2023-01-06 112 浏览
🌸.T8 Japanese Cuisine*𖥧𓇣 ﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊去中环兰桂坊唔一定饮酒嘅🍻同朋友 @amiia.mia 影完相嚟到中环食铁板烧🤍入到嚟装修简单日系风格、感觉舒适宽敞我地叫咗卷丹SET$938 令加一🫧ꔛ‬☆*゚(๑⃙⃘´ಲ`๑⃙⃘ )=͟͟͞͞ ᵏ ⁱ ⁿ ᵒ ᵏ ᵒ ꕀ ᐝ˓◞˂̵✧▪️季节前菜▫️透明啫喱酸酸地包住大虾🍤▪️季节剌身三款▫️剌身三款有平目鱼、深海池鱼、帆立贝▪️虾配季节酱汁▫️大虾惹味❤️▪️北海道帆立贝配牛肝菌汁 👍🏻✨▫️大大粒帆立贝爽口鲜嫩配牛肝菌汁▪️三文鱼配蒜茸牛油汁 👍🏻✨▫️三文鱼肉8-9成熟🤩劲嫩滑口感满分▪️澳洲M6和牛、厚薄烧👍🏻✨▫️M6和牛Medium肉质也不输A5和牛喔薄烧夹住牛蒡Wasabi 昆布🤩爽口好特别▪️牛肉炒饭▫️澳洲M6和牛切咗少许嚟炒饭🫶🏻✨饭粒 粒粒分明、师傅仲炒咗芽菜俾我地🤍▪️鲷鱼白汤、渍物清甜解腻▪️甜品 👍🏻✨劲正木瓜同提子🍇爆汁𓆸 ॱଳॱ ⸜ ̠ꌇི͚̠⸝ 𓌉◯𓇋 ‎⸝⸝⸝ 𓎩 ⸝⸝ 𓌈˒˒* ⸜ ̠ꌈྀ͚̠⸝➿〰️•〰️•〰️•〰️•〰️•〰️➿༶•┈┈┈┈୨♡୧┈┈┈┈•༶˒˒✩⃝̣⃝̣⃝̣⃝̣⃝̣⃝ͯ⃝ T8 Japanese Cuisine @t8japanese≋ ≋ 中环兰桂坊15
🌸.T8 Japanese Cuisine*𖥧𓇣
﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊
去中环兰桂坊唔一定饮酒嘅🍻
同朋友 @amiia.mia 影完相嚟到中环食铁板烧🤍
入到嚟装修简单日系风格、感觉舒适宽敞
我地叫咗卷丹SET$938 令加一🫧

▪️季节前菜
▫️透明啫喱酸酸地包住大虾🍤

▪️季节剌身三款
▫️剌身三款有平目鱼、深海池鱼、帆立贝

▪️虾配季节酱汁

▫️M6和牛Medium肉质也不输A5和牛喔
薄烧夹住牛蒡Wasabi 昆布🤩爽口好特别

▪️牛肉炒饭
▫️澳洲M6和牛切咗少许嚟炒饭
🫶🏻✨饭粒 粒粒分明、师傅仲炒咗芽菜俾我地🤍

▪️鲷鱼白汤、渍物
清甜解腻