2018-05-09 45 浏览
同朋友系观塘做完GYM,谂住揾间餐厅食下野。见到呢间LM Cafe好似几得意,菜式都几多,好似仲有d fusion食物。入到去环境好宽敞,我地两个人坐卡位劲阔落。环境灯光都几舒服,可以同好友畅谈一个晚上。店员仲好细心咁比咗两个碟我地Share食物。我地叫咗份牛排同埋黑松露杂菌玉子烧。先黎罗宋汤, 连汤都好大碗,好足料,有萝卜西芹,味道酸酸甜甜有小小辣,几惹味开胃。蒜蓉汁牛扒配吉列炸虾,劲香浓。有两块大牛扒四只炸虾,配埋下面满满既薯菜真系劲满足。牛扒煎得香,虾都好脆口。跟住系黑松露杂菌玉子烧配捞丁。首先真系要赞下佢好大份好抵食!玉子有一只半手掌咁大,入面包著浓浓既黑松露同埋杂菌,呢个组合真系好夹。配埋烧汁,同埋捞丁,个人觉得好好味,喜欢浓味同黑松露的朋友不要错过!食到最后,真系好想试下佢地既甜品,可惜我地两个女仔都太饱,下次黎一定要再试过~

店员仲好细心咁比咗两个碟我地Share食物。

我地叫咗份牛排同埋黑松露杂菌玉子烧。

2018-05-07