第三站

Station 3 Cafe
2020-11-29 96 浏览
旺角有好多楼上Cafe,好多时系想揾一间舒适又好味嘅餐厅都唔容易,朋友就推荐呢间餐厅😜👉 蜜糖鸡翼炸出来热辣辣🔥超好食, 鸡翼炸到黄金色加上蜜糖特别惹味,果然系「烧鸡翼, 我钟意食」😂🙈👉 特级海鲜拼盘炸物海鲜🦐🐟拼盘份量超多非常丰富🤔,有齐鱿鱼圈、鱼手指、带子、蟹钳等等,几个朋友一齐share就最啱🥰👉 黑松露带子鲜菌烩意大利饭必推之选😆未食之前已经闻到好香的黑松露味, 流晒口水🤤第一啖浓郁的芝士🧀及奶香味, 配上黑松露独特的香味, 相得益彰🤩芝士狂魔不能错过💁🏻‍♀️👉 西班牙烟鸭胸烩饭大量鸭胸配上bbq汁base的烩饭出奇地夹😆,西班牙饭煮得刚刚好又够晒入味,重口味必选💁🏻‍♀️👉 蟹肉杂菌忌廉阔条面阔条面上放满蟹肉🦀,充满鲜味, 份量超大份👍🏻

👉 蜜糖鸡翼

👉 西班牙烟鸭胸烩饭
西班牙烟鸭胸烩饭

👉 蟹肉杂菌忌廉阔条面
蟹肉杂菌忌廉阔条面
阔条面上放满蟹肉🦀,充满鲜味, 份量超大份👍🏻