第三站

Station 3 Cafe
2023-09-06 157 浏览
开学日,放学即刻去揾食。唔明点解一放学就饿鬼咁,难道返学消耗太多🤔去左旺角食饭,上网见呢间好多好评,试一试先。一入到餐厅,装修好舒服,主要系白色,感觉好干净光猛。每一个座位都有较高嘅梳化,私隐度很高,方便玩唔同嘅board game。我地叫左意式芝士肉酱扁意粉,烟三文鱼忌廉蕃茄酱扁意粉,两个餐都加$38 ,可以有沙律及芝士蛋糕,另外叫士多啤梨奶昔,薄荷朱古力。芝士肉酱扁意粉好大碟,好彩我小朋友大食,一般女士未必食得哂。烟三文鱼忌廉蕃茄酱意粉个汁好正,酸甜味效得刚刚好,份量一样好多。柸士多啤梨奶昔好香士多啤梨味,小朋友一边饮一边赞。应该好冻,暑气尽消。我柸薄荷朱古力都好好味,加埋上面有cream, 一绝。本来有3款芝士蛋糕选择,可惜卖哂,我地叫左法国朱古力芝士蛋糕。蛋糕卖相富欧陆风格,唔系放系碟就算,睇得出用心机准备。甜度适中,有诚意。总括坐得舒服,食物味度良好,仲要价钱平加旺角区👍🏻😋Yummy Yummy: 8/10😋

总括坐得舒服,食物味度良好,仲要价钱平加旺角区👍🏻

😋Yummy Yummy: 8/10😋