2024-01-10 1483 浏览
朋友介绍话嚟呢度饮咖啡,佢话呢度净系可以饮咖啡,冇其他嘢食,所以做到好专注。黎到舖头门前,俾佢部炒豆机吸引咗,好靓!咖啡嘅味道香到成间铺出边都闻到!再上网睇,原来佢哋系做批发嘅舖头,入边嘅装修好日式,令人舒服嘅感觉。我哋圣诞节期间去都好多人,但系唔算迫,大家都系买咗咖啡之后轻轻坐一阵就离开。咖啡方便,有好多唔同嘅选择,有斋啡当然亦都有奶啡选择。我拣咗Dirty,因为佢𠮶个奶味好重,但系豆味亦都好出,所以下次经过都要再饮。另外佢呢度有好多唔同咖啡嘅产品购买,最特别系我见到有咖啡酒,仲要唔系奶base! 店主仲俾咗啲我试吓,佢话加冰直饮系佢嘅饮法,又真系几好味!所以我都买咗两支返屋企😎