2024-09-29 384 浏览
今日约咗屋企人去尖沙咀附近,屋企人突然间话想食中餐,于是就喺OpenRice揾到呢间评价相当唔错嘅餐厅,装修光猛,坐得舒服,两老都好满意🤣🤣入到嚟先知原来呢度有个餐牌系专门比歌舞厅嘅客人,又几得意㖞,下次可以同朋友嚟试吓~但由于今次系同两老嚟,所以就普通喺大厅食🤣🤣虽然餐厅位置喺尖沙咀,但系呢个套餐好抵食,$288就有一条蒸沙巴龙趸同半只鸭。条鱼仲要一啲都唔细条!火候啱啱好,肉质嫩滑, 只鸭都好特别,叫做熏香樟茶鸭,又真系有阵阵嘅烟熏味同淡淡嘅茶味,出边好少食到,又真系几特别㖞👍🏻👍🏻👍🏻另外仲叫咗碟咕噜肉嚟送饭,佢个摆盘好特别,有原只菠萝咁放出嚟,啱晒我呢啲钟意食菠萝嘅人!非常满足👍🏻👍🏻最后都要叫返个菜,呢个金银蛋时蔬咸香十足,啲菜条条都好嫩!所以两位老人家都食得好开心😋😋