2020-05-31 1146 浏览
🌞weekend lunch set🐮🍜河内生熟牛肉汤河粉 Hoian Raw and Beef soup rice noodles🤑$78有两款牛,牛腩好有浓郁嘅牛肉味同牛油香,薄切牛肉牛肉味冇牛腩咁浓,但都唔差,汤底好清但香料提升左牛肉嘅味道,河粉唔算好弹牙,亦都唔系好淋𠮶只,都算有啲咬口,同好滑身。.半价可以加滴漏咖啡 Drip coffee☕️ +$16 佢系咖啡好浓郁,唔太甜唔太酸,分量调整得啱啱好,好值得一试.好味: 😋😋😋😋😋..🥖招牌越南法包Vietnamese baguette🤑 $78见我两个人好贴身咁帮我切开两份。法包好松脆,馅料有肝酱,烧肉片🥓,熏蹄🍖,扎肉,越南酸菜🥗, 芫荽。味道好好馅料好足够,越南酸菜🥕份量唔会太多,最值得试嘅系熏蹄,佢做出嚟嘅味道,系咪好爽口,同个包一齐食好有层次口感好丰富🌯。.唯一冇咁好系越南法国面包餐嘅餐饮只可以跟可乐🥤. 好味: 😋😋😋😋😋.最后食食吓加多左一个越南蒸份卷 🤑$68佢嘅份卷唔同一般餐厅咁一个包一个包𠮶只, 佢嘅形状有啲似石磨肠粉手拉肠粉𠮶种, 唔知系咪因为呢个关系, 所以唔会有一般包起嚟成旧粉皮系底𠮶种口感, 佢呢只成
🌞weekend lunch set
🤑$78
半价可以加滴漏咖啡 Drip coffee☕️ +$16
佢系咖啡好浓郁,唔太甜唔太酸,分量调整得啱啱好,好值得一试
🥖招牌越南法包Vietnamese baguette
🤑 $78
唯一冇咁好系越南法国面包餐嘅餐饮只可以跟可乐🥤
最后食食吓加多左一个越南蒸份卷 🤑$68
佢嘅份卷唔同一般餐厅咁一个包一个包𠮶只, 佢嘅形状有啲似石磨肠粉手拉肠粉𠮶种, 唔知系咪因为呢个关系, 所以唔会有一般包起嚟成旧粉皮系底𠮶种口感, 佢呢只成旧都好薄,馅料都覆盖晒唔会食食吓有一拍成旧粉。粉质好滑好又唔系香,同猪肉同埋佢嘅木耳粒,再加上似系自己炸嘅干葱头,值得一试。
  • vietnamese  drip  coffee