友人话最近发现咗间位置好隐秘嘅西餐厅~是晚约埋一齐去试试先👯‍♀️餐厅门口位置同闹市环境格格不入😆行到去好有异地风情风格~食饭前后可以顺便打埋卡✌🏻睇埋餐牌见食材睇落九唔搭八~更加引起我哋好奇心~忍唔住即刻冲入座~(事后食完😝估唔到啲食材咁配搭原来又可以好夹㖞!!).✨Burrata Bowl 流心水牛芝士沙律 $168圆润饱满嘅水牛芝士令人好有食欲😀洒上咗香料粉~加上炸到卜卜脆嘅羽衣甘蓝~底下铺有西式酸菜~店员建议捞起咁食~味道酸酸甜甜又creamy~层次感分明又清新🌿.✨Blackink Cod Fish 麻辣墨鱼汁银鳕鱼 $288摆盘几有高级感😍😍银鳕鱼煎完都劲嫩滑~入口即溶嘅鱼肉非常细嫩!沾上墨鱼汁(虽然食唔出麻辣味)又几创新!伴碟嘅薯蓉砖x烟肉碎都好好味👍🏻.✨Large Prawn Pasta in Creamy Tom Yum Sauce 冬荫功大虾意粉 $198好有惊喜🎉🎉个人口味嚟讲好钟意!惹味嘅冬荫功汁料微酸微辣!挂喺弹牙意粉上更系出众!两只大虾都好够份量🦐🦐.✨10% Service Charge
✨Burrata Bowl 流心水牛芝士沙律 $168
✨10% Service Charge