2020-08-03 312 浏览
💛 #黄色经济圈 钓完虾行左一阵就去左呢间有啲难揾嘅黄店Cafe~🎗餐厅做足防疫措施除左会量体温同洗手外仲提供小纸袋比客人装住口罩👍🏻🍴台式卤肉饭便当($58)卤肉饭唔算好食~只系合格水平唔算话太香~😣开头以为只系配一两款卤水但原来系成个卤水拼盘咁😋份量都几多卤得尚算入味有我钟意食嘅海带❤️餐饮方面叫左美禄恐龙都系第二次试~餐厅系分开上比客人自己冲不过我就觉得冇乜特别😛🍴麻辣牛肉面($60)牛肉面个面质有啲似拉面质地我个人就吾特别钟意但牛肉整到好冧几好食😋汤底唔够浓但都够辣~野饮方面就叫左珍珠奶茶同样系分开上~奶茶本身几香几好饮但珍珠就冇乜咬口🥺餐厅装修设计就好似回到中小学嘅时光~连餐枱都系学生枱感觉复古又特别~👍🏻另外餐厅设有寄卖物品大部分都系抗疫用品/支持运动用品💛📍 小时光 (观塘)观塘兴业街18号美兴工业大厦A座1楼C室
💛 #黄色经济圈

🍴台式卤肉饭便当($58)
🍴麻辣牛肉面($60)

📍 小时光 (观塘)
观塘兴业街18号美兴工业大厦A座1楼C室