2024-04-10
日日都要饮咖啡㗎去到边嘅早餐,要个all day breakfast 或者三文治加杯咖啡,又要另外加钱价加钱,埋埋其实都成$100。不过今日唔得得咁多,比赛梗系要食返个靓嘅brunch,一search到京瑞广场入边有一间小店有我哋亦都有咖啡㗎。 好彩位置有两个位,如果唔系就要等位啦。呢度得10几个都系自己嘅,而且weekday 早餐紧系要慢慢叹㗎啦。哥哥day Breakfast仲要系有鸡扒啦,唔系就咁放两条肠两块火腿俾你,仲要有蜜瓜又有菜,大家有心思嘅all day breakfast! 另外睇order个鸡扒酸草包,真系好多两块鸡扒。我比完赛物未食嘢都食唔晒呀。杯咖啡真系好唔错,而且普通咖啡包括back coffee flat white 都全唔使加钱㗎。呢间真系良心小店啊!
呢间真系良心小店啊!