2021-12-14
好耐无同好朋友食饭,难得收工可以约埋聚旧,真开心!!好少嚟呢头食,揾到呢间小店,当然要入去撑下啦!入到嚟,唔知系咪新开无耐?人流唔算多,待应安排我地坐4人位,好舒服落单系扫QR Code, 好方便!好快就到!呢个卡邦尼扁意粉个汁岩岩好,仲要有好多芝士,超加分!!!😻😻除咗芝士同汁值得一赞外,佢仲有小小猪肉系上面,猪肉系有炒过,好香👍🏻待应好细心咁比左两个碟我地食,仲专登比多对公筷我地,好贴心呢!听待应哥哥话推荐食簿饼,仲有新菜式!我地就叫左呢个试下,个皮好脆,个馅虽然材料唔多,但都焗得好好味😋完左待应哥哥仲问我地岩唔岩喂口,知我地无叫野饮,主动比杯水我地,呢度唔系高级西餐厅,但有高质服务态度,好欣赏,加油呀!希望未来你地会继续保持咁好嘅服务质素🥰🥰最后,可能我同朋友收工好肚饿,叫左呢两样野未够饱,如果同我一样大食嘅朋友,要叫多啲先够。
好少嚟呢头食,揾到呢间小店,当然要入去撑下啦!
落单系扫QR Code, 好方便!
传统卡邦尼扁意粉
意大利罗勒水牛芝士薄饼