1K
2019-10-08 232 浏览
呢间店员好好, 我话要少甜, 佢即刻话佢哋既店就算少甜都会偏甜, 咁我要半甜啦! 点知都仲系好甜, 原来要无糖或者微糖会比较适合! 我点一芳水果茶 $30 ~ 劲多新鲜水果, 酸酸甜甜好醒胃, 因为好迟食晏所以仲系好饱食唔落珍珠, 饮呢杯水果茶刚好解腻消滞, very good! 公司小妹饮信义脆梅绿 $24 ~ 酸酸甜甜, 绿茶味突出, 各方面都好平均, 谁也抢不到谁风头, 如果可以再酸啲更好! 黑糖粉圆鲜奶 $30 ~ 老板去食 Business Lunch, 返嚟话好肚饿, 所以饮呢杯应该都几饱…..因为我见到有劲多珍珠, 黑糖好浓杰足料, 成件事好香!