2020-11-16 816 浏览
平民系列🐷 - 大丼家烧烤牛丼专门店吉X家自甘堕落后,食日本丼少左个方便之选🤷🏼‍♀️位于角落既小店,提供多一个更平更良心既选择🙆🏼‍♀️更有抗疫外卖优惠同医护套餐👩🏼‍⚕️👨🏼‍⚕️赚钱外不忘社会责任,值得惩罚💰------------------------------环境:铺头内大约20-30个位,布置简单坚守限聚令要求,👍🏾全部都系2人座位👯‍♂️如果一家人,店员都会尽量安排坐系附近🤗干净程度合格,就算爆埸,客人一走都会即刻清洁左先------------------------------食物:猪软骨拉面 ($60)汤底正常偏淡,适合一啲唔钟意油腻感既朋友仔🌝面质属于一般连锁拉面店食到既感觉,中等水平猪软骨好入味🍖份量合理,唔会太肥配料丰富,木耳,野菜🌽鸣门卷🍥样样齐唯独鸡蛋可以再流心啲就完美🥚整体感觉都对得住个价格🍜------------------------------服务:半自助形式落单🤡画好落单纸后去收银台到俾店员店员会出菜到你坐既位到其本上其他时间,店员都忙处理外卖单😱------------------------------环境: 6/10食物: 6/10服务: 6/
平民系列🐷 - 大丼家烧烤牛丼专门店
吉X家自甘堕落后,食日本丼少左个方便之选🤷🏼‍♀️
位于角落既小店,提供多一个更平更良心既选择🙆🏼‍♀️
更有抗疫外卖优惠同医护套餐👩🏼‍⚕️👨🏼‍⚕️
赚钱外不忘社会责任,值得惩罚💰
环境:
铺头内大约20-30个位,布置简单
坚守限聚令要求,👍🏾全部都系2人座位👯‍♂️
如果一家人,店员都会尽量安排坐系附近🤗
干净程度合格,就算爆埸,客人一走都会即刻清洁左先
食物:
猪软骨拉面 ($60)
汤底正常偏淡,适合一啲唔钟意油腻感既朋友仔🌝
面质属于一般连锁拉面店食到既感觉,中等水平
猪软骨好入味🍖份量合理,唔会太肥
配料丰富,木耳,野菜🌽鸣门卷🍥样样齐
唯独鸡蛋可以再流心啲就完美🥚
整体感觉都对得住个价格🍜
服务:
半自助形式落单🤡
画好落单纸后去收银台到俾店员
店员会出菜到你坐既位到
其本上其他时间,店员都忙处理外卖单😱

环境: 6/10
食物: 6/10