2021-04-24 240 浏览
今日同呀妹👧🏻决定食齐柏林热狗💛,去到店面嘅时候,见到有个复活节🐣限定嘅热狗🌭️,叫做日式和风热狗🇯🇵,一于就试吓啦!-🍴日式和风热狗($30) - 系复活节期间限定😆,一打开见到好多木鱼系热狗上面,好足料!食咗一啖,会见到有热狗肠(也米😍表示傻傻分不清系咩国家🤣),同鸡蛋、芥末酱。真系会见到有鸡蛋粒🥚,真材实料💛。不过啲款热狗,识落有啲干,冇咩酱🤭。-🍴纽约辣味热狗($38) - 入面包括咗炒洋葱、茄汁、特制辣黄芥末、匈牙利肠。也米😍认为几辣🌶,不过食得辣嘅阿妹👧🏻就觉得唔算辣。炒洋葱🧅唔止提供左多一层口感,仲有啲甜味,令到成个热狗好加分。整体来讲几好食😋!-🍴两个细薯条($12) - 只要12蚊可以拣两款指定小食或饮品🥤。由于对其他小食冇咩兴趣😆,所以拣咗2️⃣个细薯条。考虑到外卖关系,所以将两个细薯条放埋一齐,二薯合一。不过会有两盒酱提供。真心好抵食💛,超大盒新鲜热辣炸出来嘅薯条🍟!
纽约辣味热狗
日式和风热狗