2024-04-17 340 浏览
小朋友好钟意食烧肉,今日接小朋友放咗学经过荃湾,见到呢间餐厅有学生优惠,而且2:30至五点又有下午茶买套餐送嘢饮嘅优惠,再望吓个Menu价钱同内容都非常吸引,谂都冇谂就入咗去,结果真系有惊喜!话说着校服嘅学生可以拣送嘢饮或者送多一碟猪肉,仲要下午茶时间冇收加1,一个字抵!餐厅员工亲切友善,食物水准中上,牛肉猪肉新鲜有厚度,唔似连锁店咁薄到一张纸咁样,酱汁种类繁多,拍得住专业烧肉店。附送嘅桂花乌龙冷泡茶都好好饮好清新!加上装修光猛整洁。有员工过嚟介绍餐厅背景,知道餐厅系以社企形式营运,虽然背景资料唔系太过清楚,但系以餐厅提供嘅食物同服务感觉系一间良心嘅餐厅,希望继续做落去都系咁样!小朋友今日食得好开心,一粒饭都冇食剩,我就知道佢好钟意,一定会再嚟!