2020-09-26
良心高质健康西餐饮💛~~~放假嘅首要活动 梗系撑良心小店啦 呢间系上环嘅黄色良心coffee shop☕️相信区内嘅人都一定会食识 而对于我呢啲外区人黎讲 虽然之前唔识 但系上网睇完佢哋啲食物相之后 都好有兴趣黎试下 所以今晚趁住屋企人唔得闲 我同大旧👦🏻就特登揸车嚟买外卖 之后再返屋企一路睇戏叹~~~咁啱我哋嚟嘅时候仲有下午茶餐 所以我哋就叫咗一个下午茶套餐 另外加多几个小食🥐~~~🦀蟹肉牛油果牛角包配冻柠檬青柠(下午茶餐):一咬落去 卡擦卡擦声 脆度惊人 好少食到啲咁脆嘅牛角包 真系好想知道佢哋系点整嘅 牛油果份量亦都好多 蟹肉亦一啲都唔孤寒 加上又冻冰冰又好清甜嘅冻柠檬青柠 无论味道定系份量 都完全系一个完美嘅下午茶🥯~~~炸粗直薯条:呢个炸薯条简直系我哋食过最干身嘅薯条 一滴油都冇我估佢哋用气炸锅炸 但系又唔肯定系唔系anyway唔理佢用咩方法都好 食落去真系好健康 我钟意~~~玫瑰鸡翼:一份鸡翼有四只 我哋惊唔够食 一叫就叫左两份 然后餐厅好体贴咁俾咗一份鸡翼一份鸡锤我哋 食落去香香甜甜带微微辣 几香口 滋味无穷🍴~~~炭烧鸡肉串:嫩嫩嘅鸡肉 酱料味道啱啱好 唔会太咸 而且好
~~~
炭烧鸡肉串:嫩嫩嘅鸡肉 酱料味道啱啱好 唔会太咸 而且好juicy 烧得好唔错 而且20几蚊有五串 抵食
推荐度:🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
On Time Coffee & Kitchen (上环)
上环苏杭街93号东利商业大厦地下2号舖