2020-03-12 435 浏览
/又一间超黄既黄店💛一入门口就有种番左中学既感觉🤡回忆番晒黎🙈门口仲放左漂白水任人倒🥰(请自备樽)四周围都有啲手足义卖🥰有口罩布,口罩,cookies等等😍忍唔住要帮衬呀!.✔️香酥鸡汤面 $58啲炸鸡扒你岩岩炸好架♨️睇热🤣啲鸡扒有小小辣粉系上面,个鸡扒好就好在炸粉用左好少同埋啲鸡肉好滑😋个面质几滑配上鸡汤😋一啲都唔肥,几好几好🥰值得推荐!.✔️台式鲁肉饭便当 $58好多卤水既料多到觉得啲饭太少唔够送饭🤣当然唔少得有卤水蛋,豆腐,仲有猪耳,鸡翼🥰真系好多!仲要啲卤水好入味😍啲鲁肉饭配上半肥瘦猪肉真系好好食😋依家去唔到台湾食鲁肉饭,不防黎依到食下!.✔️黑糖奶茶 $28叫左小甜🤣佢放冰同黑糖系一齐,另外就装奶茶甘样🤪饮到最后仲有啲jelly 状既野几有惊喜💯
✔️香酥鸡汤面 $58

✔️台式鲁肉饭便当 $58