2022-08-11
🔅Poke Go🔅深水埗🔅Poke Bowl🔅夏日热辣辣想食啲fresh啲嘅野,同男友行到深水埗于是决定开心无负担嘅poke bowl! 点知2点去到都超多人,我地最后坐系室外,无咁困难都几开心!我地两个都系拣左自己嘅choose your own bowl! 三文鱼、青瓜、蛋丝、木鱼、牛油果(extra!);吞拿鱼、小蕃茄、芝麻豆腐、蟹籽!不得不赞系佢个wasabi yoghurt sauce,超好食又唔会太辣!酸甜开胃,同埋以calorie黎讲,应该少啲负担!我果份系全沙律菜,男友果份就1/3饭同2/3沙律菜,都系轻盈好选择!价钱就$98一碗~usual price啦大概饮品我地叫左个柚子簿荷沙冰~本身叫左个炸莲藕片,但佢漏单就算了😅好食好推介💕佢准备开尖沙咀嘅分店了!大家都要去多多支持!Poke Go网上订座即赚Rice Dollars 网址: https://s.openrice.com/QrbS0Ml0A00~uZ5MGAA地址: 深水埗大南街211号地舖电话: 35638137=====================#黄色经济圈 #黄店 #黄 #夏威夷拌饭 #pok
饮品我地叫左个柚子簿荷沙冰~
本身叫左个炸莲藕片,但佢漏单就算了😅
好食好推介💕佢准备开尖沙咀嘅分店了!大家都要去多多支持!
Poke Go
网上订座即赚Rice Dollars
地址: 深水埗大南街211号地舖
电话: 35638137
=====================
#黄色经济圈 #黄店 #黄 #夏威夷拌饭 #pokebowl #深水埗美食 #深水埗黄店 #深水埗好去处 #拍拖好去处 #好味 #好好吃😋 #餐厅 #kazyyssp #kazyypoke #kazyyfish #kazyysashimi #kazyykln #ckyyzy