2021-08-16
𠮶日本身嚟呢条街睇下有冇甜品食 点知自从被报道完之后果然排到出年都食唔到...但同时又俾我发现到呢间好高质又有诚意嘅Burger店🤩呢间小店开左冇几耐 舖头嘅摆设相当得意之余仲有好多良心语录💛梗系要支持下!餐厅系小店形式经营 但出餐都几快!我地就叫左个Burger加薯条 同埋个一个小食🙈•经典手工和牛汉堡🍔+芝士薯条🧀🍟•-Burger嘅份量都几大!所以我同女朋友share都够饱😂Burger嘅馅料就有劲厚嘅和牛汉堡扒 烟肉 蕃茄 芝士同洋葱 一咬落去丰富嘅馅料就满泻晒出嚟 师傅好大方🤣而和牛都好Juice!!!肉汁流晒番入个包到好惹味🤤另外个包都好抵赞!师傅用左牛油先焗个个包 令到上碟时香得嚟仲有啲脆口👍🏻👍🏻.而芝士薯条就啱啱新鲜即炸 再捞埋啲芝士粉 咁惹味香脆嘅配撘令到人食唔停口🙈🙈•炸鱿鱼🦑•-炸鱿鱼嘅粉浆唔会做到太厚令到食落成个都系粉浆反而咬完落去薄薄嘅一层脆片后 就已经系好爽口嘅鱿鱼片 比例配合得好好😏再配埋个洋葱沙律酱就提升到佢嘅味道👍🏻.呢到嘅Burger真心正 系店长亲手自家制 而且又坐得舒服 一定要支持下啦🙆🏻♀️
餐厅系小店形式经营 但出餐都几快!
我地就叫左个Burger加薯条 同埋个一个小食🙈
•经典手工和牛汉堡🍔+芝士薯条🧀🍟•
Burger嘅份量都几大!所以我同女朋友share都够饱😂
而和牛都好Juice!!!肉汁流晒番入个包到好惹味🤤
另外个包都好抵赞!
师傅用左牛油先焗个个包 令到上碟时香得嚟仲有啲脆口👍🏻👍🏻
•炸鱿鱼🦑•