2023-11-02 124 浏览
妈子荣升之喜值得庆祝,宴请到八方庭同佢贺一贺啦!预先BOOK好晒位,好快就入得!唔洗公公婆婆企系度等甘耐,超好服务!✨莲藕煎肉饼✨份量多够晒分嚟食!即叫即煎,油分好少,足料充实食落好yummy。上菜相隔10分钟仍然脆身。食咗咁多肉,点都要叫返D菜食下减低罪恶感, 都几新鲜和清甜。✨翡翠炒龙趸球✨当中的西兰花龙趸球 加埋一齐,完美带出爽口与软绵双重口感。热辣辣咁上枱,龙趸球大大粒。肉质嫩滑,食唔停嘴😋食埋呢个就够晒饱啦!✨老坛酸菜鱼✨鱼肉好滑好弹牙,满满的骨胶原、蛋白质,营养丰富。特别要讃下,佢地所用既桂花鱼无鱼骨,超级方便,啱晒我啲懒人懒得lur骨😂无敌享受✨上汤澳洲大龙虾✨,大龙虾design摆设都好精致💯💯💯❤️香味四溢,非常适合大家分黎食呢! 公公婆婆都食到唔停口!我哋一家人都一致认为性价比最高又好食嘅一间,所以一定会再帮衬多次。
✨莲藕煎肉饼✨
✨老坛酸菜鱼✨