2020-02-10
Combo A 完全系为咗食肉兽而设,已包括牛、猪、鸡同肉肠,另外仲有美国家传户晓嘅芝士通粉及薯仔沙律,一定够饱啊。尤其最欣赏佢嘅牛肉,一入铺就见到佢大大嘅烤炉,因为佢系用美式嘅焗烤箱用120度慢慢咁烟熏,锁住肉汁,令到肉味更嫩滑。正。其实食完Combo A 已经好饱, 但系嚟到美式餐厅, 冇理由唔食汉堡包,始终都系叫返个汉堡包踏实啲。店员就推荐呢个 big boy burger, 入面除咗有自家制牛肉汉堡扒,仲有烟肉丶洋葱丶pepper jack 芝士同埋烧烤酱。汉堡包系厚厚嘅传统美国style,肉汁 juicy, 配上烧烤汁,酸酸地非常开胃。啤酒有好多选择,bar tender 好细心,会慢慢介绍每一个啤酒嘅特性,包括味浓、淡、如果味、木桶味、酒精含量等等⋯⋯你甚至可以逐款试到啱为止。我哋就算了十号,贪佢够清香,又唔太苦,加上 made in HK !