餐厅: Cafe 103
资讯:

继 fshongkong 嘅三层圣诞tea set 今次轮到 Ritz Carlton 呢个set 最大卖点就系个样真系好靓😍😍当佢成份礼物咁出现响我面前完全双眼 bling bling 🤩 超级兴奋打开个盒,就系相中大家见到嘅样分左五格,咸甜点分开放,中间有两款 scones 另外跟左三款 twg 嘅茶包 👍🏻 感觉就系贴心 💖咸点相对比较普通 🤨 唔系太突出但系几款cake都好特别,有朱古力、栗子🌰等 而且d clotted cream and jam 有个几可爱既杯仔放🤗 成个look 靓左好多😍Ritz 嘅 delivery service 比 fs 更易预计时间可以早一日confirm 几点送到 (唔系一个period) 约人/ party arrangement 容易d不过呢个 tea set 平放都几大盒好似 #picnicking 会适合啲放餐枱我自己钟意三层架多啲啲🤪好似 elegant 少少今年 wine and dine festival 有delivery 真系好好仲要有酒+酒杯送 😜超抵 😎希望黎紧再有更多 CP value 高嘅 promotion 啦😙😙

继 fshongkong 嘅三层圣诞tea set
今次轮到 Ritz Carlton
呢个set 最大卖点就系个样真系好靓😍😍

当佢成份礼物咁出现响我面前

完全双眼 bling bling 🤩 超级兴奋
打开个盒,就系相中大家见到嘅样
分左五格,咸甜点分开放,中间有两款 scones

另外跟左三款 twg 嘅茶包 👍🏻 感觉就系贴心 💖

咸点相对比较普通 🤨 唔系太突出
但系几款cake都好特别,有朱古力、栗子🌰等

不过呢个 tea set 平放都几大盒
好似 #picnicking 会适合啲