2023-01-29 119 浏览
▫️Avocado Toast 👉🏻摆伴超靓超有心思,花花好Colorful🌸🌼最顶层系2粒超流心水波蛋🥚,中层系羽衣甘蓝、牛油果酱🥑同芝士🧀,最底层系黑麦亚麻籽酸种包🍞😋蛋汁捞埋所有配料同软糯带有微酸口感嘅包好好味😚不过如果个包有烘底可以脆口d会再正d🥺⭐️⭐️⭐️⭐️.▫️ Baked Portobello With Black Truffle Scrambled Egg Burger 👉🏻黑松露炒蛋🍳摆盆好澎湃,炒蛋好滑保留到蛋汁,好浓黑松露味☺️大啡菇🍄好新鲜食落超Juicy👉🏻包几软熟但冇咩味,如果再烘脆d多d 牛油香就好喇👉🏻蕃薯条🍟炸得好脆,甜度啱啱好,一d 都唔油食到停唔到🤤⭐️⭐️⭐️⭐️.▫️Thai Cha Latte☕️ 👉🏻其实一开头惊会好似平时泰式奶茶咁样好甜,但一场嚟到又想试啲比较有特色嘅嘢,呢杯嘢有泰式奶茶嘅味道,但又唔会过甜,奶味好重,我自己几钟意☺️而且好大杯,劲饱肚😂⭐️⭐️⭐️⭐️.▫️Candied Pineapple Coffee🥃另外仲附送咗炸只薯片同炸莲藕片,两样都好脆好,甜甜地又咸咸地咁样,好好送口😚—————环境:餐厅空间感十足坐得好舒服🤗设计系简约嘅木枱櫈配绿色植物☘️🍀
▫️Avocado Toast

⭐️⭐️⭐️⭐️

👉🏻包几软熟但冇咩味,如果再烘脆d多d 牛油香就好喇
👉🏻蕃薯条🍟炸得好脆,甜度啱啱好,一d 都唔油食到停唔到🤤

▫️Thai Cha Latte☕️

▫️Candied Pineapple Coffee🥃

—————
环境:餐厅空间感十足坐得好舒服🤗设计系简约嘅木枱櫈配绿色植物☘️🍀,仲有一大幅好抢眼嘅红砖墙,感觉好舒适