圣诞节🎄,所以要同朋友仔一齐食圣诞大餐庆祝下😋系尖沙咀行过见到呢间星期二至六都有不同嘢食嘅半价优惠,而且又有live band,好似好有气氛咁,咁就一于去试吓啦🥳打开menu ,好想食佢地嘅招牌黄油鸡,点知冇晒😢然后谂住叫咸猪手(星期四半价),结果都系冇晒🤦🏻‍♀️最后叫左炸薯条🍟、牛封门柳12安士、2杯饮品牛封门柳12安士$358嘢食送到黎劲香,牛柳有3大块,我们叫左5成熟,切开入面的肉仲好鲜嫩多汁😋本身牛肉已经有味道,所以我觉得唔使点酱汁都已经好好味,点左更惹味!芝士松露炸薯条$98超级无敌大兜,劲香嘅松露味,啱啱炸起热辣辣好脆口,薯条食极都仲有,最后系完全食唔晒😮‍💨Whiskey sour $118入面好似有啲柠檬同橙,但饮唔出,反而酒味都几突出&浓未尝禁果$148入面有苹果汁,青瓜等等,酒味唔算突出&浓,反而有种好清新嘅感觉,饮唔惯酒嘅人可以试吓📍 弥敦左岸 (尖沙咀)尖沙咀赫德道5-9号德裕中心地舖及1楼

圣诞节🎄,所以要同朋友仔一齐食圣诞大餐庆祝下😋

牛封门柳12安士$358

芝士松露炸薯条$98

Whiskey sour $118
入面好似有啲柠檬同橙,但饮唔出,反而酒味都几突出&浓

未尝禁果$148

📍 弥敦左岸 (尖沙咀)
尖沙咀赫德道5-9号德裕中心地舖及1楼