2024-01-04 100 浏览
相信大家都有一段时间,因为疫情冇去唱K,今次决定去redmr换一个新嘅角度去唱K、点解我咁讲?当然系因为又有新搞作啦!除左有最新嘅特饮,同埋节日套餐外, 另外有得玩一个叫「最红抢钱机」的游戏。有机会得到$500coupon及累计最高分有$10000现金奖。抢到尹光jackport可将积分double !冇错,今次一定去食吓佢个节日套餐!点解因为好抵食啰!除咗性价比高之外,卖相味道都一样系唔错!重点系可以一路唱住K一路食好嘢呢种感觉真系爽!套餐主打:-烧春鸡半大只-软壳蟹杂锦海鲜炒意大利面-炒肉香葱蛋花炒饭拼海胆可乐饼烧春鸡香喷喷啖啖肉,重点大大只好回本!软壳蟹系原只上!海鲜有大虾🍤肉、鱿鱼、帆立贝、等等好足料又香浓蛋花炒饭超香浓!海胆可乐饼好香滑👌🏻食落软绵绵!另外套餐拼盘:-泰式烧鸡肉串-芝士炸春卷-法式烧鹅肝多士-日式海蜇冷盘小食烧鸡肉串甜甜香香好好味,芝士炸春卷好正芝士入口即溶、鹅肝更加系正!配上多士好香脆!海蜇食落都好滑爽口!开胃之最!特饮选择左鸭屎香芝士奶盖茶!香浓好好饮、好有特色!RED MR尖沙咀分店尖沙咀加拿分道25-31号1至2楼

冇错,今次一定去食吓佢个节日套餐!

套餐主打:

-泰式烧鸡肉串
-芝士炸春卷
-法式烧鹅肝多士
-日式海蜇冷盘小食

特饮选择左鸭屎香芝士奶盖茶!香浓好好饮、好有特色!

RED MR尖沙咀分店
尖沙咀加拿分道25-31号1至2楼