2024-08-21 317 浏览
1. 生牛双虾椰汁酸汤粉 这道生牛双虾椰汁酸汤粉简直是一绝!新鲜嫩滑的牛肉,搭配上鲜美弹牙的虾仁,再注入那一抹浓郁的椰浆香气,使得口感层次上好多变化。每一口都能感受到汤底的酸甜及汤粉的爽滑,令人停唔到口2. 鸳鸯鸡扒黄油饭鸳鸯双扒系海南鸡加牛油鸡扒,海南鸡非常嫩滑,配上酱汁非常惹味,好好食👍👍👍牛油鸡扒有蒜蓉喺面,再加埋牛油一齐煎香,三者沟埋一齐好好食,鸡皮煎得好香口好脆,肉质好嫩好滑,超好食😋必试3. 冰蕃茄(母亲节节日附送)因为放喺雪柜冷藏,比较硬身,如果可以大家可以放室温度解冻一阵,等佢解冻一下,一定会好食好多,袖子蜜酱汁配上冰蕃茄,每一啖都有一个好清新嘅感觉,非常好食4. 虾多士炸得香口,脆,炸嘅时间拿捏得好好,不太油腻,值得一试
1. 生牛双虾椰汁酸汤粉

2. 鸳鸯鸡扒黄油饭

3. 冰蕃茄(母亲节节日附送)

4. 虾多士
炸得香口,脆,炸嘅时间拿捏得好好,不太油腻,值得一试

• 虾多士
  • 冰蕃茄