2019-03-28
喺美丽华商场行吓行吓,见到有宣传呢间米之莲餐厅,见到价钱又合理,就同朋友两个人一齐入咗去食。酥炒芋芯呢道菜系我同朋友最钟意食嘅,芋头香口,外层系有少少脆甜,入面嘅芋头好绵质,下次黎食都要嗌多一次。百秒黄花鱼黄花鱼好鲜甜,冇好多嘅酱汁,仲保持左个鲜味同食到鱼嫩滑,好啱钟意食鱼嘅朋友。兴化炒米粉而家越来越少餐厅提供呢款咁幼细嘅米粉,难得喺呢度食到,呢碟𩠌可以见到厨师哥哥嘅工夫,炒米粉唔会黐底唔会变得一嚿嚿,仲系每条分明,味道唔会太干。$188/2款去到见到而家做紧优惠$188有两款𩠌,任拣,正正。九层塔香焖海蛎未食就闻到好重嘅九层塔味,见到个煲入边都真系有唔少嘅九层塔,海蛎系呢间铺最出名嘅食物,而呢个配搭令到海蛎全部都充满九层塔嘅味道。江口家乡汤海蛎食完炒嘅嘢,就特登拣一个有汤水嘅食物。呢个汤水味道特别,有海蛎,蕃茄,菜等,系有海蛎嘅鲜味。
酥炒芋芯
百秒黄花鱼
兴化炒米粉
$188/2款
去到见到而家做紧优惠$188有两款𩠌,任拣,正正。
九层塔香焖海蛎
江口家乡汤海蛎