2021-05-14
早几日收工到铜锣湾买书,之后上food court揾食 ,行行下就见到呢排大热嘅百芳池上便当价钱不贵 ,一款个set已经包括了一款主食,&饮品台式饮品, 红茶,绿茶和乌龙茶都不用加钱! 如果想转正价饮品每款减8蚊我点了一份慢卤水猪手便当,便当63蚊一大盒 !非常之抵食!本来想试下呢度嘅牛肉面,但呢排喺食紧中药就唔食喇!留返下次啦 猪手便当里面铺满了猪手,份量十足!一个女仔绝对食唔晒!猪手炆得又腍又入味!肉燥盐酥鸡配干拌面,干拌面入面有很多肉碎, 有些肥,怕肥嘅朋友就要三思喇!虽然好好食~而肉燥盐 酥鸡外脆内软,口味就系好似去咗台湾街边嘅小食咁皮蛋豆腐一大份才收20蚊!简直优惠 !热情的姐姐具推荐下我点了芋头鲜奶小芋圆和芝士奶盖红莓茶, 芋头鲜奶芋圆每一口都是满满的香气,而且里面仲有鲜芋头粒!口感非常之好! 是近年饮过最好的!!! 至于奶盖红莓果茶,是甜和酸和咸嘅组合 ,都很有特色!味道是淡淡唔太甜的啱晒香港人口味
红茶,绿茶和乌龙茶都不用加钱! 如果想转正价饮品每款减8蚊
我点了一份慢卤水猪手便当,
肉燥盐酥鸡配干拌面,干拌面入面有很多肉碎, 有些肥
,怕肥嘅朋友就要三思喇!虽然好好食~
而肉燥盐 酥鸡外脆内软,口味就系好似去咗台湾街边嘅小食咁
皮蛋豆腐一大份才收20蚊!简直优惠 !
热情的姐姐具推荐下我点了芋头鲜奶小芋圆和芝士奶盖红莓茶,