2016-03-30 245 浏览
本小姐系芝士腔, 见到呢度有芝士捞丁食, 芝士瘾发作就即刻拖埋老公仔一齐去食! 本来谂住净系食芝士捞丁加其它串烧, 入到去先发现原来仲有其它芝味串烧, 所以是晚就变咗系芝士之夜喇!芝士捞丁 - 芝士味道好浓郁而且份量好多又唔会水汪汪, 建议最好两个人Share 黎食, 因为一个人食晒一碗会好饱.芝士生蚝 - 芝士烧到有少少焦面, 食落比芝士捞丁更香口, 加埋蚝鲜味, 唔错!芝士烧翠肉瓜 - 呢个都几得意, 翠肉瓜爽口多汁, 配埋烧芝烟韧软腍的口感又几得意, 有芝士香味之余又食到清新味双重芝芯丸 - 呢个同我平时食开唔同, 佢里面D芝士系可以拉到少少丝的, 而且好浓味, 好正!后黎仲叫咗其它烧物, 不过我太钟意芝士, 所以是晚芝士食物赢晒!

芝士捞丁
2016-03-18