2022-03-23
想试呢间好耐,次次经过都排晒长龙,今次平日下昼黎终于试到啦😆为左留返个quota食pizza,前菜净系嗌左个沙律同小食。蜜糖柚子沙律:啲沙律菜几新鲜,又有好多配料(菠萝,蕃茄仔,walnuts,芝士碎),够晒丰富😋唯一就系个蜜糖柚子酱实在太甜,直头有啲食紧柚子蜜既感觉😂 炸鱿鱼圈:鱿鱼几新鲜弹牙,调味唔错,连埋佢个类似他他酱一齐食系几好食,但个炸粉有啲厚,食落有啲滞。最后嚟到重头戏,嗌左个辣鸡芝加哥pizza,果然好有惊喜😍 特登唔加蜜糖杏仁边,试下个原味。个pizza真系超多芝士,趁热食几好味,但系冻得好快,一冻啲芝士就劲快硬晒,好似咬橡筋咁🙈 topping的辣鸡都算多,明显几辣下,调味系韩式辣鸡果种😛👍🏻 佢个饼底比平时果啲chewy啲,麦味香啲,感觉比较健康😂 但个批美中不足系个批边太厚,比例占左成个批有1/3,中间料部分太少,重点批边啲面包系劲厚一旧,加一层芝士,有啲dry😂最尾都太饱食净晒啲边🙈 结论芝士控都值得一试既😋芝士份量同拉芝效果绝对比到惊喜你😂 下次有机会试埋佢地啲炸鸡😋
结论芝士控都值得一试既😋芝士份量同拉芝效果绝对比到惊喜你😂
下次有机会试埋佢地啲炸鸡😋