2021-03-06
﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊☞芝士汁猪颈肉煎蛋捞公仔面 54$一场黎到紧系要试佢最出名既芝士面啦🤩一放上台见到成碗面系芝士 啲芝士味扑埋黎😋食落口果然冇令我失望 芝士味非常香浓 佢又唔会话食到一半会腻到食唔到 食完就岩岩好👍🏻猪颈肉唔系话好重味 但岩架喇 因为啲面既芝士味都已经好重味 几样野夹埋好出色🤓﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊✎常餐 浓沙嗲牛肉汤公仔面 48$配火腿炒蛋拼牛油多士由于Fat9都系沙嗲牛肉面既拥趸 所以见到佢呢到都有就试试佢😀令我有惊喜既系佢呢个沙牛面虽然唔系主打但都好好食🤩佢个味系真系浓啲面又够生唔会煮到淋哂比我 啲牛肉又大大旧😍佢个火腿炒蛋加多士唔系平时hea一hea咁做配角 上台望落去都几靓仔 入口更加系满意😋﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊☞蜜汁龙须 $50如果平时食开重味既 呢个蜜汁系非常适合你👏🏻食落口佢唔系得蜜汁味 佢仲加左小小辣粉 令到你食落口唔系得甜味有小小辣系中和番🥰﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊↬味道: ☻ ☻ ☻ ☻/5↬服务: ☻ ☻ ☻ ☻ ☻/5↬环境: ☻ ☻ ☻/5
☞芝士汁猪颈肉煎蛋捞公仔面 54$
✎常餐 浓沙嗲牛肉汤公仔面 48$