2019-01-20 207 浏览
热爱🐷士既我,一见到朋友系面书晒呢间超级芝士三文治既时间,二话不说马上亲身体验下有几好味先🤤星期六下午有十多人在门外排队,店面唔算大,大约十多个坐位,我地排左大约半个钟。排队等候时,有不少外买奶昔,睇到都流口水🤤我地叫左招牌”黐线芝士黐住芝士治🧀🧀🧀”、猪扒汉堡🍟🍔同coffee Oreo milkshakes🍨🍼呢个三文治真系不得🐷了,但层超级芝士好有口感,连块厚多士都好有嚼劲,超级棒Coffee Oreo milkshakes好香咖啡味,不过有甜左少少,但都值得一试👍🏻最后个猪扒汉堡个汁几特别,猪肉好腍,但汁太多令到个汉堡包身腍左,但整体味道不错芝士控既你千祈唔好错过👍🏻👍🏻👍🏻

芝士控既你千祈唔好错过👍🏻👍🏻👍🏻