2007-10-03
期待已久,仲于写到200个食评喇!!!!! 今次又系成班人庆祝朋友生日,见pizza express既装修都几chic,一于试试。餐厅位置非常方便,就系半山行人电梯隔离,系soho区食pizza选择有好多,呢间算系比较casual既一间。星期天晚上7:30都系得几枱客,可能d人未够钟医肚准备去LKF蒲挂。一早订好位,楼下侍应话叫我地去楼上,但系上到去个侍应妹妹好似觉得唔知点解我地识上黎咁…奇怪。楼上可以清楚见到行人电梯,所以我地有芝士恐惧症既朋友都可以系桥上同我地say hello,唔驶闻佢话所谓「臭」既pizza㖞!侍应见我地坐左好耐都未叫野,咁就行左几次埋黎问我地要唔要饮品,我地以朋友未齐为由推左几次,但系佢仍然好努力咁问到我地肯叫一人一杯iced tea(无限添饮)为止。最后我地芝士恐惧症既朋友都冇黎到,所以我地就大叫特叫芝士餐︰芝士面包(好香芝士呀!! 哈哈!)Four Seasons Pizza (太咸喇,仲朋友唔钟意食d olive)杂菌意大利饺(饺子d皮太厚,又唔够味)三文鱼pizza (一般,没有特别)菠菜卷(又系好有芝士味,不过味道唔算浓)我地一行5人坐足两个几钟,人
芝士面包(好香芝士呀!! 哈哈!)
杂菌意大利饺(饺子d皮太厚,又唔够味)
三文鱼pizza (一般,没有特别)
菠菜卷(又系好有芝士味,不过味道唔算浓)
我地一行5人坐足两个几钟,人流都唔太多,所以冷气好似特别冻~~总括黎讲d食物都还可以,但系d服务就要改善下,至少唔好俾咁多压力我地啰。