2019-08-27
群主搅群聚倾大计, 上咗去 To-Gather Café.对于我黎讲, To-Gather Café 系好好好方便嘅群聚地点, 正正楼下就有电单车泊位,方便至极.第一次上去 To-Gather Cafe, 未入门口已经无伏味, 因为不单只门口已经有客排队等位, 入到店内坐底仍然有90后陆续入黎帮衬.好彩唔系等太耐就有座位! 而且冷气够冻, 哩点对我好紧要.由于成班朋友群聚, 唔打算散叫, 点咗个 "PARTY B" 嘅套餐, 大家边食边倾旅行大计!套餐有日式芝麻酱田园沙律,小食一大堆:吉列珍宝虾, 泰式殉颈肉, 芝士薯条, 蜜汁鸡中翼, 咖哩角, 烧鸡肉串,煎饺子, 粟米墨鱼饼.主菜:意大利黑松露海鲜饭, 白汁香蒜蚬肉意粉.哩个餐好处当然系唔洗烦唔洗谂食咩好啦! 其中最深刻印象系芝士薯条, 望上去外表平平无奇嘅薯条却出奇地好味, 炸得够脆再加上芝士咸香, 推介!另外吉列珍宝虾比想像中大只, 外脆内软属水准之作, 意大利饭系我中意嘅口感, 我自己中意食熟D, 饭粒唔会煮得太生就啱我口味.最后要赞一下D年青令令女店员服务唔错, 我地倾大计巴巴嘈大笑大玩都无过赶走我地,重笑容满面招呼我地哩班
好彩唔系等太耐就有座位! 而且冷气够冻, 哩点对我好紧要.
套餐有日式芝麻酱田园沙律,
主菜:意大利黑松露海鲜饭, 白汁香蒜蚬肉意粉.
最后要赞一下D年青令令女店员服务唔错, 我地倾大计巴巴嘈大笑大玩都无过赶走我地,重笑容满面招呼我地哩班哗鬼, 要俾十个 Like 啦!