呢间 café 好近我公司, lunch time 成日都好多人, tea time 行过见到有几只狗仔喺入面, 原来系宠物友善餐厅. 餐厅楼底好高, 中间有梳化位, 我一个人就拣咗埋边的 table, 点咗一件 $48的芝士蛋糕, 加 $18 追加两小块迷你薯饼, 无点饮品, 可以自己装水饮. 件芝士蛋糕真系好好食, 上面洒咗小小朱古力碎, 蛋糕软硬适中, 质感软棉, 芝士味浓, 好想 encore. 追加的薯饼的的骰骰, 新鲜炸起, 热辣辣. 隔咗两日再去帮衬, 今次食下午茶 menu (3pm 后供应), 点咗牛油果烟三文鱼三文治, 馅料尚算OK, 但块面包真系太令人失望, 又干又硬, 微暖但硬嘅程度应该系预先焗好, 放咗一段时间再翻焗, 真系食到脷都损埋, 不推荐.