2022-05-29 43 浏览
生日正日当日我同老公去左科学园食炸鸡,其实上年生日都系去科学园🫢 贪佢环境写意😂呢度用咗全木嘅设计,感觉好舒服。炸鸡口味选择都多,有六只味而且可以拣净系要鸡腿或者要全鸡,我哋选择咗后者🐔莎莎菠萝酱炸鸡拼经典甜辣炸鸡🍗$143炸鸡鸡皮够薄,一摆入口真系热到烫口,建议要摆返凉少少先食😂我哋好钟意莎莎菠萝酱,有原件菠萝,配埋炸鸡一齐食好juicy 🤞🏻芝士排骨锅$318 🐽 🧀 Ribs 本身用咗bbq酱汁腌制,烧溶咗劲多芝士再有侍应过黎亲自卷比你食,好好食~d芝士仲可以拉到好长😂拼盘嘅配料份量都好充足,有紫菜饭,炸鸡,鸡肉饺子同芝士粟米。个人建议可以将配料点芝士酱一齐食🫢套餐亦配有泡菜同酸萝卜,一定要有,因为食完真系可以去除油腻感🥰我哋喺用餐期间仲不停见到有好多人喺出边等外卖,咁新鲜嘅炸鸡我相信拎到返屋企仲好好食😋

莎莎菠萝酱炸鸡拼经典甜辣炸鸡🍗$143

芝士排骨锅$318 🐽 🧀