2005-08-29 2 浏览
今次系芝士做主题的tea buffet,系第2次去,加左价变左$118再加一,热盘有好多,小笼包,奶皇千层糕,牛肉丸,牛扒,海鲜炒饭,炒乌冬,肉酱意粉,春卷,煎堆,粥,牛肉酥肠仔,鸡翼,香叶鸡,泰式寸烧,墨鱼仔,牛肉,京都骨,蒸饺,大致上系咁多,其中好味ge有肠仔,牛肉丸,牛肉酥。冷盘有各式饱类,烟三文鱼沙律,署仔沙律,白汁阔面,海鲜沙律,其中好食ge有烟三文鱼沙律同海鲜沙律,最好味系海鲜沙律,入面有肠仔,香蕉,龙虾仔,仲有细细糕白色唔知系乜丸la,仲有好多料,好正,食左好多。甜品有NYcheese cake.士多啤梨cheese cake.香橙cheese cake,芒果cheese cake,法式cheese cake,朱古力cheese cake,曲奇饼,黑加伦子cheese 毛士,香蕉cake仲有2,3款唔知咩毛士,法式焦糖邓蛋,橙汁,西袖汁任饮仲有自助奶茶.柠茶,其中最好味系朱古力cheese cake好实好rich,而NYcheese cake冇乜cheese味,其他cheese cake普普通通咁la,但最衰系佢冇雪糕得雪芭,我本人唔多钟意食雪芭,所以好失望,只系食左1
肠仔,鸡翼,香叶鸡,泰式寸烧,墨鱼仔,牛肉,京都骨,蒸
饺,大致上系咁多,其中好味ge有肠仔,牛肉丸,牛肉酥。
冷盘有各式饱类,烟三文鱼沙律,署仔沙律,白汁阔面,海
仲有2,3款唔知咩毛士,法式焦糖邓蛋,橙汁,西袖汁任饮
我本人唔多钟意食雪芭,所以好失望,只系食左1 round就停左,今次我都系为左雪糕而黎,佢有5只味,香蕉最好味lor,服务过得去la,收盘都几快,得$128我宁愿去凯悦仲好,起码斋食雪糕都回本,甜品又好过呢度,不过呢度胜在多野食,但味道全部都只属一般