2019-05-19 69 浏览
之前试过几款味既烤鸡都好食 今次试新出既 UFO Fondue $258 拣左甜辣烤鸡同蜜糖香滑烤鸡 上左开左炉溶芝士个阵就咁食件鸡 甜辣个酱好浓味 个炉一直烘住佢有少少痴牙几甜 食落会有微微辣味 蜜糖味就冇痴牙 甜味适中 如果点一盘烤鸡会有唔同部位 依份全鸡槌易食啖啖肉 肉质滑又有汁 之后见个芝士由溶变结焦先识搞下佢 好快有店员黎话㶶晒唔食得换过d芝士俾我地 之后再开炉就教左我地点整 三只芝士加芝士粉 好香好浓 就咁食偏咸 熄左个炉都有热力 芝士好快唔系流质 不过成块叉起食有d咬口又几好食 辣炒年糕 $135拣左少辣 一食觉得唔辣 后劲慢慢出 年糕够烟韧好好咬 加上好多爽口芽菜 如果个汁再浓d就正喇

辣炒年糕 $135