2020-12-13 173 浏览
芝麻糊墨鱼丸都好好食。。。两样食物都是自家制造。芝麻糊 $25:好滑溜好香黑芝麻味,甜味适中。墨鱼丸 $20/4 粒:烧完热辣辣,面头脆脆地,非常弹牙,墨鱼味浓之余,里面重有粒粒墨鱼。临走经过门口忍唔住要买多串。虽然价钱与铜锣湾差不多,但真材实料物有所值,同埋 d 墨鱼丸是酒店水准,所以价钱合理。其他食物重有豆腐花,咖哩鱼蛋,大热狗肠,烧卖。唔知好唔好食但卖相唔错。因为最近大佛所以几间山水豆腐花以呢间生意最好。疫情期间人流不算多,可能无咁忙所以都唔觉其他人提到的服务问题,反而有 d 街坊亲切感。地方都算企理,似乎 d 装修执过吓,同 open rice d 旧相有 d 唔同。老板,赞完你 d 墨鱼丸唔记得建议你可以真空包装急冻墨鱼丸,买两打以上送干冰冰袋,方便我呢 d 游客攞走。希望你生意兴隆。
芝麻糊墨鱼丸都好好食。。。

两样食物都是自家制造。

芝麻糊 $25:好滑溜好香黑芝麻味,甜味适中。

2020-12-13
  • 芝麻糊