2021-03-01 188 浏览
今日行经大埔口痕想食拉面,但行来行去都唔觉有,,,就上左openrice到揾到呢间门面似日本拉面店既感觉黎食。原来这间店不在咩咩里中心位置,而系living plaza(12蚊店) 后一,两条街。入到去个menu选择都几好,,面既软硬度,面条都有两款,直面同太面(曲面).甘我哋就叫左一碗黑蒜,鸣,同一个香菜,鸣,香菜鸣就系而家好heat 既芫荽(茜),,酱混入猪骨汤底。追加左猪软骨同蛋,同埋我哋转咗做套餐加多30蚊有一杯特饮同埋,可以选饺子或者炸鸡,咁我哋选咗饺子同炸鸡同埋一杯西柚特饮同埋乳酸特饮。哗,,个黑蒜汤底好香,猪骨汤好浓面,叉烧有点普通,而个芫茜酱,,真系冇得顶,,食正潮流,芫茜控真的不能错过,猪软骨既口感同味道不错。蛋都好正,饺子外皮好脆,炸鸡好juice 好正,加多杯乳酸特饮如同在日本一样,,,好挂住呀!性价比极高,,正